Οδική Βοήθεια

Οδική Βοήθεια

Οδ. Βοήθεια Αυτοκινήτου

Οδική Βοήθεια Αυτοκινήτου

Ολοκληρωμένη Οδική και ταξιδιωτική βοήθεια επιβατικού αυτοκινήτου ΙΧ με μεγάλο πλήθος παροχών, πανελλαδική και ευρωπαϊκή κάλυψη σε αξιόπιστη εταιρία μόνο με 36,60 ευρώ το έτος.

Πληροφορίες/On Line αγορά!

Οδ. Βοήθεια Μοτ/λέτας

Οδική Βοήθεια Μοτοσυκλέτας

Οδική βοήθεια μοτοσυκλέτας από 50 κυβικά και άνω στην καλύτερη τιμή με πλήθος παροχών μόνο από 36,60 ευρώ το έτος.

Μοτοσυκλέτα εώς 124 κυβικά

Μοτοσυκλέτα από 125 κυβικά και άνω

Οδ. Βοήθεια Φορτηγού IX

Οδική Βοήθεια Φορτηγού IX

Ολοκληρωμένη Οδική βοήθεια φορτηγού ΙΧ με ευρεία γεωγραφική κάλυψη, άρτια εξυπηρέτηση και ετήσιο κόστος μόνο από 38,50 ευρώ.

Φορτηγό ΙΧ ως 3,5 τόνους!

Φορτηγό ΙΧ άνω 3,5 τόνων!

Οδ. Βοήθεια Φορτηγού ΔX

Οδική Βοήθεια Φορτηγού ΔX

Ολοκληρωμένη κάλυψη Οδικής βοήθειας φορτηγού Δημοσίας Χρήσεως με ευρεία γεωγραφική κάλυψη, άρτια εξυπηρέτηση και εξάμηνο κόστος μόνο από 94,50 ευρώ σε αξιόπιστη εταιρία οδικής βοήθειας.

Πληροφορίες/On Line αγορά!

Η Εταιρία

Η εταιρίαΗ Insurance4you, ως ανεξάρτητος σύμβουλος και σε συνεργασία με σχεδόν όλες τις Ελληνικές και Διεθνείς Ασφαλιστικές εταιρείες, πλεονεκτεί έναντι του ανταγωνισμού επειδή μπορεί να

 


παρέχει όλα τα προϊόντα της Ασφαλιστικής αγοράς χωρίς την σκοπιμότητα αντιπροσώπευσης ενός και μόνο προϊόντος. Σας προτείνει πάντα αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Η Insurance4you, εκμεταλλευόμενη τις στρατηγικές συμμαχίες με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες και το τμήμα ασφαλιστικών αναλύσεων που διαθέτει, παρέχει λύσεις σε κάθε ασφαλιστικό θέμα. Η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών της και το εξελιγμένο σύστημα CRM που χρησιμοποίει, παρέχει σε κάθε ασφαλιζόμενο την εξασφάλιση ότι ο ασφαλιστικός σύμβουλος θα είναι δίπλα του σε όλη την διάρκεια της ασφάλισής του.

Ενημερωτικά Δελτία

Κοινωνικά Δίκτυα